Kindermodel inschrijven

Als jij jouw kindermodellen wil inschrijven bij ons kindermodellenbureau kun je dat het beste via ons webformulier of per e-mail doen, liever niet per post, dat kost ons zoveel werk. Mail ons een goede kleurenfoto van het gezicht alleen, graag niet groter dan 5Mb.

Je krijgt na twee weken bericht van ons of we je kind in willen schrijven en hoe dat werkt.

Het selecteren van kindermodellen blijft een uiterst subjectieve bezigheid en ook wij vergissen ons wel eens. Een kindermodellenbureau is ook maar een mens;-). Dus als je ervan overtuigd bent dat jouw kind onterecht is afgewezen, kun je het gewoon nog een keer proberen.

  If you’re english please check our english website kidsfromamsterdam.nl

  “Ach daar kijken jullie wel door heen toch?” Nou niet dus! Sollicitatiebrieven met spelfouten doen het ook nooit zo goed, een banketbakkerij met vliegen op de taart ook niet, of een etalagepop in zijn blootje…

  Dus niet:

  • Rode ogen van de flitser
  • Etensresten rond de mond
  • Een achtergrond met een kliko, een weg, een auto of een vieze muur
  • Te dichtbij, zodat het gezicht raar bolt

  En wel:

  • Maak de foto buiten, in daglicht
  • Zorg voor een neutrale en onopvallende achtergrond
  • Ga iets verder weg staan en zoom in
  • Fotografeer je kindje schoon en lachend

  Wij krijgen per week gemiddeld 300 e-mails en brieven van ouders die hun kindje in willen schrijven. Elke ouder vindt zijn kind natuurlijk het mooist. Helaas kunnen wij niet alle kinderen inschrijven. Peuters en kleuters bijvoorbeeld: Ouders vinden dat vaak de leukste leeftijd en we krijgen daar dan ook de meeste foto’s van opgestuurd (ongeveer 60% alle post). Onze klanten hebben echter van alle maatgroepen, peuters en kleuters het minst nodig. Daarom schrijven wij lang niet iedereen in.

  Verder kiezen wij kinderen uit die qua uiterlijk, lengte en type een aanvulling zijn op ons bestand, en we kiezen kinderen die niet te ver van Amsterdam wonen. Het kan zijn dat jouw kind dus inderdaad een heel knap kind is, in Amsterdam woont en de juiste maat heeft, maar dat we haar/hem toch niet willen inschrijven. Dan hebben we in die maat al voldoende kindjes en is je kind geen goede aanvulling op ons bestand.

  Als we inderdaad jouw kind willen inschrijven krijg je van ons een brief met een uitnodiging om een keer langs te komen. Je moet dan het kontrakt tekenen en wij maken dan zelf een paar foto’s van je kind. Voordat je langs komt is het belangrijk dat je de kontrakten goed doorleest. We stellen namelijk hoge eisen aan de ouders en hun kinderen. Zo is het niet de bedoeling dat de kinderen bij andere bureau’s staan ingeschreven en moet je goed beschikbaar zijn. Ouders die dus allebei fulltime werken, kunnen hun kind dus beter niet inschrijven. Wij werken met standaardtarieven en ook die staan allemaal beschreven in de spullen die we je vantevoren opsturen.

  En dan kan het dus zijn dat je nooit een opdrachtje krijgt. Dat vinden wij ook heel erg maar daar is niks aan te doen… Hoewel: Check even of je kindje op de site staat? Nee? Mail dan even. Kloppen de lengte en schoenmaat nog? Recente lengte kun je graag mailen naar ons, dat vinden we fijn want dan zien de klanten ook of je wel of niet gegroeid bent. Zijn de foto’s meer als 9 maanden oud? Dan heb je een mail gekregen dat de foto’s verouderd zijn? We schrijven in die mail dan of we opnieuw willen beoordelen of we je inschrijven, of dat je snel langs moet komen. Snel langskomen mailen we naar kindjes die meer als twee opdrachtjes per maand hadden.

  Als je steeds niks van ons hoort, kunnen we ons voorstellen dat je het ook eens bij een ander bureau wil proberen. Dat mag wel maar schrijf je dan éérst bij ons uit. Dat is belangrijk voor ons, anders kunnen wij in overtreding zijn van de Arbeidstijdenwet, zonder dat we het weten.

  Graag niet te groot die foto! Wij krijgen enkele 100-den aanmeldingen per maand en als iedereen ons een foto van bijvoorbeeld 10 MB zou sturen, dan zou binnen één maand onze harde schijf vol zijn, en dus onze computers onbruikbaar. Helaas ontvangen wij ook inderdaad heel erg veel foto’s van 10 MB of zelfs nog veel groter.

  Grootte controleren
  In de meeste gevallen kun je de grootte van een foto zo controleren: (1) Open de foto (2) Ga met je muis op de foto staan en klik met je RECHTERmuisknop op de foto (3) Je krijgt nu een keuzemenu en kunt daar uit kiezen “eigenschappen” of “properties”, klik daarop met je linkermuisknop (4) Ergens staat nu een getal dat eindigt met Kb of Mb, bijvoorbeeld 4000 Kb. Een foto van 500 Kb mag je mij ook nog wel sturen. Een foto van 4000 Kb niet. Dat is teveel. 4000 Kb is net zoveel als 4 Mb. Dat is dus ook teveel.

  Grootte wijzigen
  Hoe je de grootte van een foto kunt wijzigen, hangt af van jouw computer en het programma dat je gebruikt. Als je de foto opent zodat je hem op je scherm ziet, zie je meestal wel bovenaan je scherm op een grijze balk in het zwart de woorden “Bestand”, “Bewerken”, “Weergave” staan. Als je op die worden klikt zie je menuutjes naar beneden ontstaan waarin ergens één van de volgende woorden moet staan: Resize, Image size, Formaat wijzigen, Formaat aanpassen, etc. Als je daar op klikt kun je vaak de grootte van de foto aanpassen.

  WordPress Theme built by Shufflehound. 2018 The Kids B.V. | Website gerealiseerd door Purple Media